Opis i informacje techniczne
- rękawice ochronne winylowe
- najbardziej optymalny ekonomicznie materiał zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony produktów, zwłaszcza żywności
- zgodnie z wytycznymi UE 10/2011 od 01.01.2013 r. nie można stosować rękawic winylowych do pracy z żywnością zawierającą tłuszcz pochodzenia zwierzęcego (masło, mleko, wędliny)
- grubość: 0,055 mm
- długość:230 mm
- norma:EN 374-2
- kolor:niebieski
- materiał: winyl
Parametry
Wewnętrzna strona | Niepudrowany |
---|---|
Kolor | niebieskie odcienie |
Materiał | Winyl |
Rozmiar | 09 |
Pobierać
- A5066_PoS(DoC)_uni.pdf (PDF, 494 kB)
- A5066_potraviny_CZ.PDF (PDF, 494 kB)
- A5066_průvodce_CZ.PDF (PDF, 1 MB)
- A5066_PS-potraviny_CZ.pdf (PDF, 102 kB)
- A5066_TDS_EN.pdf (PDF, 831 kB)
- A5066_TL_CZ.pdf (PDF, 124 kB)
- A5066_vinyl-potraviny_CZ.PDF (PDF, 135 kB)
Parametry
Wewnętrzna strona | Niepudrowany |
---|---|
Kolor | niebieskie odcienie |
Materiał | Winyl |
Rozmiar | 09 |
Pobierać
- A5066_PoS(DoC)_uni.pdf (PDF, 494 kB)
- A5066_potraviny_CZ.PDF (PDF, 494 kB)
- A5066_průvodce_CZ.PDF (PDF, 1 MB)
- A5066_PS-potraviny_CZ.pdf (PDF, 102 kB)
- A5066_TDS_EN.pdf (PDF, 831 kB)
- A5066_TL_CZ.pdf (PDF, 124 kB)
- A5066_vinyl-potraviny_CZ.PDF (PDF, 135 kB)